Снимка Pexels lamqta.comОвенДнес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
Снимка Pexels lamqta.comОвенДнес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Везни: Ситуацията полека се стабилизира, нещата вървят към оправяне

Снимка Pexels 

lamqta.com

Овен

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.

 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.

 

Рак

През този ден звездите предлагат да привлечете вниманието на своя обичан човек по някакъв напълно екствравагантен прийом. Например извънредно облекло, нетривиално държание или несвойствено за Вас равнодушие. За реализиране на поставената цел са положителни и подобаващи всички средства.

 

Лъв

През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.

 

Дева

Днешният ден ще бъде напълно зависещ на осъществяване на заветни стремежи, които, преди всичко, ще се отнасят за Вашия персонален живот. Само че може да се окажете и разочаровани от това, което сте си изпоизмислили. Затова бъдете подготвени да си измислите и пътища за оттегляне. Така, за всеки случай...

 

Везни

Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно - утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.

 

Скорпион

Денят е обвързван с изкушения и провокации. Достатъчни са единствено няколко минути, с цел да си загубите главата изцяло, и да бъдете въвлечени в луда случка За да съберете мислите си и да се върнете към нормалното си здравомислие, е нужно много повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и самостоятелност през днешния ден ще придобият крайни форми. Не единствено че не желаете да обсъждате с околните си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), само че и за към този момент отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова държание може да станат съмнение и засегнатост.

 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

 

Козирог

Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.

 

Водолей

За да обичате един човек, би трябвало да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това в действителност може да се получи. Затова в случай че Вашата половинка Ви предложения в своята компания, или да вземем за пример в своя клуб, на посетители при родственици или при своите родители, никога недейте да отказвате. Всичко би трябвало да бъде хубаво!.

 

Риби

Обаянието Ви през днешния ден ще бъде най-хубавият Ви метод за реализиране на мечтаното. Смело започвайте диалози и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, намерете индивида, чиято стремителност и рязкост Ви нервира или плаши, и пробвайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас по този начин, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате доста общи неща.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР